ОСТАННІ НОВИНИ

З’явився мобільний додаток про місцевих товаровиробників «Made in Lviv»

|

Із метою поширення інформації про продукцію львівських товаровиробників серед населення у різних регіонах України створили додаток для мобільної платформи Android «Made in Lviv». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

мобільний

Додаток «Made in Lviv» містить контактну інформацію підприємств-виробників продукції різних галузей – адреси, телефони, електронні пошти, веб-сайти, короткий опис про підприємство та фото продукції.

Програма доступна для публічного завантаження і є безкоштовною для усіх користувачів вказаної мобільної платформи.

111

 

Проект реалізовано на мобільній платформі Android OS. Завантажити додаток можна на офіційному веб-сайті дистрибуції програмного забезпечення для пристроїв на операційній системі Android OS – Google Play.

База даних постійно оновлюється. На сьогодні у додатку розміщена інформація про 154 промислові підприємства м. Львова.

«З огляду на важливість промоції продукції, налагодження взаємовигідних ділових контактів, збільшення обсягів продажу на внутрішньому та зовнішньому ринках, ми запрошуємо керівників львівських підприємств-виробників долучитись до даного проекту шляхом розміщення інформації про підприємство у додатку», – зазначили в управлінні економіки ЛМР.

Для цього необхідно надіслати на [email protected] заповнену коротку інформацію про підприємство, а саме: короткий опис про продукцію, яку ви виготовляєте; діючий контактний номер телефону; діючу електронну пошту; діючий сайт підприємства (за наявності); посилання на інтернет магазин підприємства (при наявності); одне фото з підприємства розміром 512*512 або 216*216 (продукція, споруда, на Ваш вибір).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *