ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили два та знищили три боєприпаси

|

За добу Львівські піротехніки виявили два та знищили три боєприпаси часів ІІ Світової війни. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

снаряд

Так 2 серпня о 16:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Вороняки Золочівського району під час земляних робіт на відстані 250 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня 19:05 надійшло ще одне повідомлення, що в с. Далява Дрогобицького району під час прогулянки в лісі на відстані 100 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасів.

Водночас, Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомляє, що 2 серпня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили раніше виявлені три артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Мінометну міну 82 мм калібру, що виявили на території дачного кооперативу «Ремонтник», під час обрізки дерев, в стовбурі дерева у с. Солонка. Та два артилерійських снаряди 105 мм калібру, що виявили в лісі, в сел. Брюховичі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *