ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ-Чоп ДТП з вантажівками і екскаватором утворила величезний затор

|

На Львівщині на трасі Київ-Чоп вантажівка влетіла у самосвал та екскаватор. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

13918392_1053707004676876_1098723940_o

«Патрулюючи автодорогу Київ-Чоп , на 577км (с.Лубяне) нами було помічено затор, який збільшувався з кожною хвилиною. Під’їхавши ближче, ми побачили ДТП з авто, які перегородили повністю потік в сторону м.Стрий», – повідомляє патрульна поліція.

Як виявилося, на цьому відрізку дороги працівники фірми ОНУР проводили ремонтні роботи. Водій вантажівки «Даф» на трайлері, перевозивши комбайн, не врахував дорожні знаки, спуску дороги та швидкості побачив перед собою «Мерседес» (самосвал,) якого навантажував екскаватор та зіткнувся з ними.

«Оскільки затор продовжував  швидко рости, водії нервувались, нами миттєво було прийнято рішення пустити транспортні засоби однією зі смуг зустрічного руху та забезпечити виїзд з затору.  Учасники ДТП за спільної згоди вирішили оформляти його по європротоколу. Після розблокування дороги нами було забезпечено виїзд авто з смуги зустрічного руху», – йдеться у повідомленні.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *