ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби на Донбасі поранили двох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

1

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші у Кримському та Попасній. На обох позиціях окупанти здійснили по 2 обстріли у темну пору доби. Один із них був мінометним, та ще один – снайперським.

Таким чином, всього на Луганському напрямку вчора сталося 4 ворожих обстріли, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Тривають активні бойові дії по всій лінії фронту. Минулої доби ворог не застосовував ствольну артилерію, проте, як і раніше, щедро стріляє з мінометів. На всьому Донецькому напрямку по наших позиціях було випущено понад 260 мін – це рекордна кількість за літо 2016 року.

Основні гарячі точки: світлодарська дуга, Зайцеве-Майорськ, авдіївська промзона, Опитне. Саме на цих рубежах дії окупантів були особливо нахабними, тому сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 36 ворожих обстрілів, зокрема 22 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Найгарячіше вчора було у Красногорівці та на ділянці фронту Гнутове – Широкине.

І в світлу, і в темну пори доби окупанти активно застосовували важке озброєння, випустивши по наших позиціях понад 130 мінометних мін. Згідно зі статистикою, найкоротший обстріли тривав 15 хвилин, найдовший – понад 2 години.

Окрім цього, окупанти порушили режим тиші і на інших рубежах, де зазвичай спокійно – Новомихайлівці, Тарамчуку, Гранітному.

Всього на Маріупольському напрямку вчора відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння.

Вчора в районі проведення АТО відбулося 3 польоти ворожих БПЛА. Також противник веде постійну радіоелектронну розвідку. Зокрема, у районі села Роздольне на окупованій території, що на схід від Старогнатівки, виявлено роботу комплексу радіотехнічної розвідки та радіоелектронної боротьби МКТК-1А «Дзюдоіст» російського виробництва.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *