ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський лікар встановить світовий рекорд заради онкохворих діток

|

34-річний педіатр-ендокринолог у ЗУСДМЦ (Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, народна назва – «Чорнобильська лікарня»)Олег Скавиш встановить новий рекорд Гіннеса, що допомогти онкохворим дітям, передає Львівський портал.

ТЯГНИЗУБ1

Олег почав займатися спортом у 19 років, коли важив лише 59 кг

Перший рекорд встановив у 2012 році, коли зубами зумів зрушити з місця пасажирський трамвай. Під час участі у телешоу  «Україна має талант», Скавиш потягнув ЗІЛ і отримав своє прізвисько – «Тягнизуб»

Відтоді силі Олега піддалися новий львівський трамвай «Електрон», корабель-плавучий кран вагою 1195 тон при світовому рекорді 576 тон (досягнення, внесене до Книги рекордів України) та автобус. Вага останнього – 16 190 кг, допомогла львівському «Тягнизубові» встановити світовий рекорд, адже до нього людина зуміла зубами зрушити з місця вагу лише у 15 тон.

Встановлення рекорду Олег прагне присвятити добрій справі: спільно з благодійним фондом “Крила Надії”, він збирає кошти для дітей з онкологічними захворюваннями, а своїм силовим шоу цей незвичайний лікар-педіатр нагадує про те, що його маленькі пацієнти потребують уваги та допомоги. “Тягнизуб” переконаний – разом потягнемо!

Новий рекорд «Тягнизуб» встановлюватиме 3 серпня з 23:00 до 01:00 год. на проспекті Свободи (зі сторони Макдональдс). Захід розпочнеться концертом відомих виконавців і буде початком благодійного марафону під гаслом «Разом потягнемо!»

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КРИЛА НАДІЇ»

Фонд створений для допомоги онкохворим дітям. Входить в “Українську Відкриту Асоціацію організацій, груп та осіб, які працюють з онкохворими дітьми”. Серед результатів діяльності фонду – комплексна програма творчих занять з важкохворими дітьми, що вже працює в українських лікарнях

Фото і відео: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *