ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні бойових дій загинув боєць АТО, шестеро – поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 6 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

мапа

Так, на Луганщині основні бойові дії, як завжди, розгорнулися в Попаснянському районі. У темну пору доби ворог неодноразово порушував режим тиші, активно застосовуючи міномети та бронетехніку.

Окрім цього, противник відкривав вогонь у Станиці Луганській, а також здійснив ще 2 мінометних обстріли – у Кримському та Новотошківському. Між 6 та 16 годиною на передовій було абсолютно спокійно.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 13 ворожих обстрілів, зокрема 4 мінометних.

Вчора 3 окупантів загинули, 10 – отримали поранення. Втрати понесли так звані «3-я» та «100-а бригади», «11-й полк» російсько-окупаційних військ.

На Донецькому напрямку доба розпочалася потужними обстрілами з важкого озброєння, які окупанти організували на ділянці фронту Авдіївка – Красногорівка. Зокрема, протягом 2,5 годин по авдіївській промзоні було випущено 20 мін та понад 80 артснарядів. Працювали 120-мм міномети, а також 122-мм та 152-мм гармати противника, розгорнуті на двох різних позиціях – у Яковлівці та Донецькому аеропорту.

Також повідомляється, що учора 3 окупантів загинули, 10 – отримали поранення. Втрати понесли так звані «3-я» та «100-а бригади», «11-й полк» російсько-окупаційних військ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *