ОСТАННІ НОВИНИ

У салоні екскурсійного автобуса, який потрапив у ДТП на Львівщині, перебувало 47 дітей

|

На Львівщині внаслідок зіткнення пасажирського автобуса із маршрутним таксі постраждало двоє осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 липня о 07.30 у передмісті Львова. Поблизу села Чишки Пустомитівського району, 61-річний житель Київської області, який керував автобусом Neoplan, скоїв зіткнення з маршрутним таксі сполученням «Львів –Чишки», під керуванням 50-річного львів’янина.

2

Під час ДТП у салоні пасажирського автобуса, який слідував з Миколаївської області на екскурсію у Львівську область, перебувало 47 дітей.

Внаслідок автопригоди отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані в лікарню 48-річний запасний водій пасажирського автобуса, житель Київської області, та 65-річний пасажир маршрутного таксі, житель Пустомитівського району.

3

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) За це загрожує до трьох років обмеження волі. Всі обставини автопригоди встановлюються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *