ОСТАННІ НОВИНИ

Стан здоров'я Максима Стасіва – стабільний. Хлопець в очікуванні донора

|

Максим Стасів нині в очікуванні донора в Індії і готується до трансплантації кишківника. Міністерство охорони здоров’я перерахувало гроші на операці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лікар Вальдемар Надіжко, передає Львівський портал.

1

 

«Отримав сьогодні цю суперову знимку з Індії від Максима та п.Богдани. Максим стабільний, помалесеньку набирає вагу. МОЗ гроші на операцію перерахувало. Зараз очікування донора. Вони будуть якийсь час мешкати поза межами клініки оскільки тривале перебування в клініці є дуже коштовним. Дякувати Богові, стан Максима зараз дозволяє якийсь час бути поза межами лікарні. Також і психологічно важко півроку перебувати в умовах лікарняної палати. Дуже тішуся за них!», – написав він.

Як вже повідомляв Львівський портал, 17-річний пацієнт львівського «ОХМАТДИТу» Максим Стасів із села Підгірці Стрийського району Львівської області потребує термінової допомоги. Хлопець має вроджену патологію, внаслідок якої відбулося відмирання практично всього кишківника. Після чергової операції майже весь кишківник видалили, а без його пересадки дитина приречена. Тоді львів’яни вирішили об’днати зусилля для порятунку хлопця і організували акцію «Відмовся від однієї кави – подаруй життя Максиму».

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *