ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали вантажівку з фальсифікованою горілкою на мільйон гривень

|

На Львівщині правоохоронці не допустили надходження на споживчий ринок партії фальсифікованої горілки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Так, 28 липня працівники Управління захисту економіки у Львівській області на автодорозі «Київ-Чоп» біля міста Стрий затримали вантажний автомобіль «Мерседес-Актрос», який перевозив велику партію горілчаних виробів.

2

Під час огляду оперативники виявили та вилучили 21 тисячу пляшок горілки торгової марки «Люботин Пшенична» виробництва ПрАТ «Люботинський завод «Продтовари» з явними ознаками підробки. Загальна вартість вилученої партії становить понад 1 мільйон гривень.

3

За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 КК України  (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів, – карається позбавленням волі до семи років)

Призначено ряд експертиз, ведуться слідчі дії.

Фото: поліція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *