ОСТАННІ НОВИНИ

У Золочеві відрихтували залізничну станцію

|

Сьогодні мешканцям презентували оновлені приміщення вокзалу та навколишніх споруд на станції Злочів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

9

Поточні ремонти вокзалу та прилеглих споруд тривали чотири місяці. Тепер станція має оновлений фасад будівлі, водостічну систему, змінені зовнішні дверні блоки, відновлене оздоблення залу очікування, приміщень квиткових кас та товарної контори.

Також виконано оздоблення фасаду, проведено ремонт приміщення чергового по станції, оновлено пасажирські платформи та пішохідні доріжки, проведено ремонт та оновлення зовнішніх мереж каналізації, водопроводу і туалету.

10

Довідково: Станцію було відкрито 28 грудня 1870 року, одночасно із відкриттям руху на всій лінії Красне – Тернопіль. До початку 1990-х рр. офіційно вживалася назва Злочів. У системі продажу квитків вона досі значиться по старому через існування ст. Золочів на Харківщині. На станції зупиняються приміські електропотяги та потяги далекого сполучення, зокрема до Ужгорода, Івано-Франківська, Трускавця, Києва, Одеси, Харкова, Новоолексіївки, Бердянська, а віднедавна і до Ковеля через Дубно, Рівне, Луцьк (поїзд Ковель — Тернопіль).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *