ОСТАННІ НОВИНИ

Служба автомобільних доріг «впіймала» майже 200 порушників вагового режиму

|

Цього року, за час роботи пересувного вагового комплексу на Львівщині, зафіксовано 179 порушень тоннажності вантажівок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Автомобільних доріг Львівщини.

13

За даними дорожників, з середини квітня поточного року на автомобільних дорогах державного значення працює пересувний габаритно-ваговий комплекс, здійснюючи контрольні зважування вантажівок вагою понад 24 тони та навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Станом на 28 липня 2016 року проведено 3357 контрольні зважування та виявлено 179 порушень. Порушників норм вагового контролю оштрафовано на суму 25 259 євро.

14

Як відомо дані пересувного зважувального комплексу (ПЗК) автоматично обробляє спеціалізована комп’ютерна програма та у разі перевищення встановлених параметрів, працівником Укртрансінспекції складається відповідний акт про порушення.

Запровадження вагового та габаритного контролю сприяє спрощенню процедури контролю за проїздом великовагового і великогабаритного автотранспорту, та допомагає зберегти дороги від руйнувань, особливо в літній період.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *