ОСТАННІ НОВИНИ

Грибовицьке сміттєзвалище горить у місці, де стався зсув, - директор ЛКП «Збиранка»

|

Директор ЛКП «Збиранка» Володимир Занік розповів про ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі, де сьогодні знову сталося загорання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Грибовичі

Як повідомив директор ЛКП «Збиранка» Володимир Занік, на сміттєзвалищі в Грибовичах працюють 3 екіпажі пожежників. Відкритого полум’я нема, але спостерігається сильний дим. Територія загоряння становить орієнтовно 10 м кв.

«Працює три екіпажі пожежників, ми також дали свою техніку. Відкритого полум’я нема, але є сильний дим. Повідомлення про загоряння ми отримали орієнтовно о 11.00 год. Зараз територія загоряння становить орієнтовно 10 м кв. Важко працювати, бо загоряння на місці, де був зсув. Зараз диму стало менше, загоряння локалізували, пожежники продовжують працювати», – повідомив Володимир Занік.

Як повідомляв Львівський портал, вчора на Грибовицькому сміттєзвалищі сталося загорання, сьогодні це знову повторилося. Додамо, що парламентарі вимагають від Генпрокуратури порушити кримінальне провадження щодо міського голови Львова Андрія Садового у зв’язку з техногенною катастрофою на Грибовицькому полігоні .

Фото: newsler.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *