ОСТАННІ НОВИНИ

Як біля Львова на «драконах» плавали

|

Неподалік Львова на озері Наварія в Пустомитівському районі завершилися Всеукраїнські змагання з веслування на 22-місних човнах “Дракон” «Кубок Львова-2016».Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Змагання з цього відносно молодого для України виду спорту Львівщина проводила вперше, але досить успішно і яскраво.

2

3

Безпосереднє проведення змагань здійснювалося управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, федерацію веслування Львівщини на човнах «Дракон», Львівською міською радою та громадську організацію спортивний клуб «Отаман».

4

У цікавих і видовищних змаганнях взяло 270 учасників, які представляли команди Львівської, Полтавської, Рівненської, Волинської, Житомирської, Харківської та Київської областей, а також міста Києва.

При цьому варто зауважити, що українці – законодавці мод у цьому новому для Європи екзотичному виді спорту, який ще називають Дрогонбот. На минулорічному командному чемпіонаті Європи в Чехії наші спортсмени вибороли на різних дистанціях дев’ять «золотих» нагород.

5

Команда «Дракону» формується з 20 веслярів, стернового та «барабанщика», який задає темп руху.

В Наварії відбулися заїзди на 200 метрів (окремо у змішаному та відкритому класах) та змагання на престижній дистанції у 2 000 метрів з трьома розворотами. За регламентом у «міксах» передбачено щонайменше вісім жінок.

6

За результатами двох видів переможцями стала команда «Гетьман» з Дубно, друге місце у львівського клубу «Отаман», треті – «Західний вітер» з Ковеля.

7

8

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *