ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін призначив в.о. керівника Держгеокадастру

|

Кабінет Міністрів України призначив Цвяха Олега Миколайовича виконуючим обов’язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держгеокадастру.

1

Згідно з розпорядженням уряду, він керуватиме відомством до призначення в установленому порядку голови Держгеокадастру. Дотепер  Олег Цвях обіймав посаду начальника Головного управління Держгеокадастру у м. Києві.

Біографічна довідка:

Цвях Олег Миколайович народився 12 червня 1977 року у м. Немирові Вінницької області. Має дві вищі освіти за спеціальностями землевпорядкування та правознавство.

У період з 1997 по 2000 роки працював інженером Госпрозрахункового регіонального центру земельного кадастру та приватизації землі у м. Києві.

З 2000 по 2012 роки працював на посаді головного спеціаліста відділу землеустрою та земельних відносин Київського міського управління земельних ресурсів, а також у Головному управлінні земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації на посадах головного спеціаліста, начальника відділу землевпорядкування Деснянського районного управління землеустрою, заступника начальника цього ж управління.

З 2012 по 2015 роки обіймав посаду начальника управління землеустрою Департаменту земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації

З лютого по липень 2015 року виконував обов’язки начальника Головного управління Держземагентства у м. Києві.

24.07.2015 призначений на посаду начальника Головного управління Держгеокадастру у м.Києві (за конкурсом).

27.07.2016 розпорядженням Кабінету Міністрів України № 547-р О.М. Цвяха призначено виконуючим обов’язки голови Держгеокадастру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *