ОСТАННІ НОВИНИ

До нового сезону «Галичанка» готується у Лазурному

|

Гандболістки львівської «Галичанки», діючі чемпіонки України, проходять навчально-тренувальні збори у селищі Лазурному, що у Херсонській області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

галичанка

За словами тренерів команди, «Галичанка» тренується тричі на день протягом чотирьох днів на тиждень, а на п’ятий день команда відпочиває.

«Дівчата працюють важко, розуміючи який складний сезон на них очікує, – каже Тетяна Штефан, тренер «Галичанки». – Усі тренування проводимо на піску: фізичні навантаження та інші вправи поєднуємо роботою з м’ячами. Особливо задоволена нашими молодими дівчатами, які тільки прийшли в команду. Вони ні в чому стараються не поступатися досвідченішим гандболісткам «Галичанки».

З Лазурного до Львова «Галичанка» повернеться до Львова 4 серпня, після чого підготовку до сезону продовжить у залі. Планувалося, що «Галичанка» в рамках підготовки до майбутнього сезону візьме участь у товариському турнірі, однак його проведення в межах України наразі остаточно не вирішене.

Нагадаємо, «Галичанка» у цьому сезоні гратиме у Кубку ЄГФ, Балтійській лізі, а також у чемпіонаті і Кубку України.

У Кубку ЄГФ «Галичанка» гратиме у першому раунді з добре знайомим суперником «Погонню Балтикою» зі Щеціна. Перший матч відбудеться у Львові 10 або 11 вересня, а повторний – 17 або 18 вересня у Щеціні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *