ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають волонтерів для підрахунку бездомних собак

|

У Львові 3-4 серпня відбудеться черговий підрахунок безпритульних собак міста. Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає усіх небайдужих львів’ян стати волонтерами та долучитися до цього процесу. Зареєструватися для участі в добрій справі можна до 1 серпня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

собака

Підрахунок собак потрібен для того, щоб контролювати кількість тварин на вулиці, покращувати методи роботи з ними, регулювати ситуацію та розуміти, до яких показників у роботі підприємства слід рухатися. Його спільно проводитимуть ЛКП «Лев» та організація Animal-id, яка допомагає ЛКП у роботі над системою обліку безпритульних тварин, з чіпуванням собак тощо.

Для ефективного підрахунку місто умовно поділено на 86 секторів. Тож до процесу слід залучити 86 волонтерів, що допоможуть збирати інформацію у цих секторах. Усім, хто хоче долучитися до процесу, треба заповнити анкету.

Із картою зонування можна ознайомитись тут.

Львів – одне з небагатьох міст в Україні, де проблема безпритульних собак майже вирішена. ЛКП «Лев», громадські організації та просто небайдужі люди спільно працюють над допомогою тваринам та над пошуком їм нового дому.

«Але це не причина зупинятися чи переносити це питання до другорядних. Навпаки, такий успіх – це стимул набирати обертів, вдосконалюватися, ділитися досвідом. Адже усі ці зміни свого часу почалися саме з підрахунку. Якщо хочете стати волонтером інноваційного та цікавого Підрахунку від Animal-id.info, лише на 2 години замінити ним свою ранкову зарядку чи пробіжку, підтвердити прекрасну репутацію свого міста, то заповнюйте анкету. Обов’язковою умовою підрахунку є ранкові години з 07.00 до 09.00. Підрахунок проводиться з допомогою мобільного додатку (за наявності мобільного пристрою та мобільного Інтернету) чи з використанням анкети волонтера. Відповідно до поданої нами карти вкажіть номер району, в якому бажаєте проводити підрахунок. Для зручності обирайте той район міста, у якому живете, або який найкраще знаєте», – наголошують в Animal-id.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *