ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові переселенцям розкажуть, як розвинути бізнес у сфері креативних індустрій

|

У Львові  для переселенців організують триденний семінар «Як створити і розвинути бізнес у сфері креативних індустрій?». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

ідея

Центр культурного менеджменту (Львів) за фінансування Європейського Союзу в межах проекту «Містки громадської активності» оголошує прийом заявок на участь у триденному семінарі з культурних та креативних індустрій на тему: “Як створити і розвинути бізнес у сфері креативних індустрій?”

Мета заходу –  зміцнення  можливостей внутрішньо переміщених осіб для їх соціально-економічної інтеграції у приймаючих громадах шляхом запуску і розвитку бізнесу в ККІ; допомога учасникам у реалізації отриманих знань і навичок у своїй роботі; вдосконалення учасниками власних ідей в сфері креативних індустрій.

У програмі семінару: дводенний тренінг з Лідією Варбановою (Болгарія, Канада);  презентація-знайомство/візит з успішними проектами в галузі ККІ, що реалізовані внутрішньо переміщеними особами у Львові; обговорення бізнес-ідей учасників; презентація міжнародних програм та мереж, що підтримують ККІ (Creative Europe).

Для участі у семінарі потрібно заповнити аплікаційну форму з коротким описом пропонованої бізнес ідеї до 11 серпня 2016 року.

Додамо, що семінар проходитиме у Львові з 3 по 5 жовтня 2016 року.

Фото: interesno.co

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *