ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков про хресну ходу: «За плакат «Донбас – це «русский мир» затримали шістьох осіб»

|

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про те, як у Києві пройшла хресна хода, організована Московським патріархатом. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Хресна хода пройшла. Автобуси з учасниками сьогоднішнього молебню в основному – вже на шляху додому, частина людей ще моляться в Лаврі. Провокацій і сутичок вдалося уникнути – злагоджено працюють Нацполіція і Нацгвардія. Дала свої плоди і проведена профілактика і введені заходи безпеки», – написав він.

Також він повідомив про те, що затримали шістьох осіб. «Невелика групка маргіналів з шести осіб, які намагалися розгорнути плакат «Донбас –  це «русский мир», нести киянам благість,  – тепер  відпочивають в одному з райвідділів поліції. Слідчим цікаві ці особистості і їх аргументи, на молебень вони не потрапили… Десяток складаних ножів, вилучених на рамках безпеки, повернули власникам перед посадкою в автобуси додому…», – пояснив Аваков.

За його словами, правоохоронцям таки вдалося уникнути провокацій: «Чотирьох патріотів, які намагалися різкістю рухів зупинити цей церковний захід,  попросили не створювати  можливості для провокації антиукраїнських сил,  після бесіди хлопці поїхали додому. Ніякої картинки для ворожих ЗМІ, і ніякої провокації. Рутинно – і ніякого «русского мира»!».

Фото: expres.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *