ОСТАННІ НОВИНИ

Лещенко стверджує, що Луценко «гуляв» з Коломойським. Генпрокурор назвав це фантазією

|

Нардеп від фракції БПП Сергій Лещенко заявив, що генпрокурор Юрій Луценко провів таємну зустріч з з олігархом, власником групи «Приват» Ігорем Коломойським. В свою чергу, Луценко запевняє, що не зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським після вступу на посаду генерального прокурора. Про це пише Українська правда, передає Львівський портал.

луценко

За його словами, зустріч відбулася приблизно один-два тижні назад в Івано-Франківській області, куди Луценко їздив для того, щоб представити нового прокурора області.

Лещенко висловив думку, що вони обговорювали «проблеми, які виникли у Коломойського».

«Коломойський дозволяє себе дуже багато в політиці і наші західні партнери незадоволені його активністю. І час від часу виникає питання як би пустити Коломойського в політичний розмін. Але Коломойський звичайно цього не хоче, і він шукає контакти з ким би домовитися про це. Ось Луценко зараз контактує з Коломойським, щоб зберегти його вплив, але, щоб Коломойський не вчиняв дій проти чинної влади», – заявив нардеп.

Такі слова депутата генпрокурор назвав «фантазією».

«Щоб перевірити цю висмоктану з пальця і подану з перших рук нардепа фантазію достатньо встати о 6, представити нового прокурора в Луцьку о 8, потім провести брифінг, зустрітися з бійцями АТО. Потім повторити це в Франківську, а потім – в Тернополі. Запевняю, що будь-який хронометраж покаже, що я не тільки не міг зустрітися з Коломойським, але й просто пообідати», – звернувся він до журналістів.

Він також звернувся до Лещенка: «Сергію, я цього року не тільки не бачився, але навіть по телефону не розмовляв з Коломойським. Заспокойся. Я не складаю тобі конкуренцію по таємних зустрічах з олігархами».

Зазначимо, що 16 липня екс-нардеп Василь Горбаль на своїй сторінці у Facebook поширив інформацію, що він бачив Сергія Лещенка в Києві в елітному ресторані разом з олігархом Костянтином Григоришиним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *