ОСТАННІ НОВИНИ

Електронна реєстрація дітей у садочки тимчасово недоступна

|

Електронна реєстрація дітей дошкільного віку переходить на нову платформу, дому до середини серпня буде в неробочому режимі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

діти

До 14 серпня електронна реєстрація дітей дошкільного віку за адресою http://www.lvivedu.com не працюватиме, оскільки проходитимуть технічні роботи щодо копіювання та перенесення бази даних дітей дошкільного віку на нову електронну платформу реєстрації дітей в дошкільні навчальні заклади м. Львова.

Нова електронна реєстрація почне працювати з 15 серпня за адресою: http://edu.smart.lviv.ua/

Усі заявки, зареєстровані з 1 жовтня 2013 р. до 15 липня 2016 р., будуть автоматично перенесені до оновленої електронної системи із збереженням даних та дати реєстрації. Стан заявки можна буде перевірити за тим самим верифікаційним кодом, що батьки отримали під час реєстрації, а також при потребі внести зміни.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 05.07.2016 р. № 528, наказу управління освіти ДГП ЛМР від 15.07.2016 р. № 276 з 15 серпня 2016 р. ввійде в дію уніфікована електронна система реєстрації дітей дошкільного віку в ДНЗ м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *