ОСТАННІ НОВИНИ

У лісі біля Великих Грибовичів знайшли тіло мертвого чоловіка

|

У лісі біля села Великі Глібовичі Перемишлянського району виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ліс

Так, до Перемишлянського відділення поліції 23 липня о 16.20 поступило повідомлення про те, що у лісі біля села Великі Глібовичі Перемишлянського району виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 54-річний житель міста Львова 21 липня поїхав у ліс біля села Великі Глібовичі, де він щороку збирав гриби, на «тихе полювання». Коли чоловік не повернувся додому і перестав виходити на зв’язок, родичі 23 липня поїхали до села на пошуки зниклого чоловіка. Цього ж дня, їм повідомили, що чоловіка знайдено у лісі без ознак насильницької смерті. Всі особисті речі були при ньому. Зі слів родичів померлого, останнім часом чоловік скаржився на погане самопочуття.

Всі обставини смерті львів’янина встановлюються. Призначено ряд експертиз. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство).

Фото: tyachivnews.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *