ОСТАННІ НОВИНИ

Повідомлення про замінування «Львівської пивоварні» виявилось хибним

|

Правоохоронці не виявили вибухівки на «Львівській пивоварні». Вибухотехніки завершили обстеження території о 13.45. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

пиво

Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, об 11.30, до Головного управління Національної поліції Львівської області поступило повідомлення про те, що на поштову скриньку Головного управління ДСНС України у Львівській області надійшло анонімне повідомлення. У цьому повідомленні зазначається, що «Львівська пивоварня» на вулиці Клепарівській замінована.

Там знаходиться саморобний вибуховий пристрій, який «спрацює сьогодні о 16.00, якщо власник пивоварні не перекаже на вказаний у повідомленні  рахунок 30000 доларів США».

На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та фахівці інших служб, які задіюються у даних випадках. З території пивоварні евакуювали 70 працівників. Ніяких вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів правоохоронці не виявили.

Зараз працівники поліції вживають заходів для встановлення особи, котра повідомила про замінування. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *