ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє молодиків-рецидивістів пограбували студентку

|

Стрийські правоохоронці скерували до суду справу про пограбування студентки на залізничному вокзалі. Перед судом постануть двоє мешканців Закарпатської області, котрі підозрюються у пограбуванні. Про це Львівському порталу повідомили  у відділі комунікації поліції Львівській області.

вкрав сумку

29 травня, близько 23.00, на території залізничної станції у місті Стрий від грабіжників потерпіла 20-річна студентка, мешканка Дрогобича, котра чекала на поїзд до Одеси.

Двоє молодиків підбігли до неї та вирвали з рук сумочку, у якій знаходилися мобільний телефон, гроші, а також документи.

«Обох грабіжників ми затримали та за рішенням суду взяли під варту. Ними виявилися раніше судимі 18-річний та 21-річний мешканці Закарпатської області. Мобільний телефон та документи нам вдалося розшукати та повернути потерпілій. Невдовзі суд визначить міру покарання», – зазначив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Зловмисникам, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *