ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни створили унікальну онлайн-платформу для любителів здорового способу життя

|

Львівські розробники запустили програму онлайн-сервіс Vimbird, який допоможе знаходити і створювати аматорські спортивні події в будь-якому місті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Користувачі Vimbird отримають простий сервіс пошуку спортивних подій, до яких можна легко приєднатися. Щоб подати заявку на участь в одній із них, доведеться зареєструватися або авторизуватися за допомогою профілю в соціальних мережах.

Усім користувачам буде надано доступ до структурованого переліку подій, які можна буде відфільтрувати за містами, видами спорту, складністю гри, датою/часом проведення та іншими критеріями.

Зареєстровані користувачі зможуть створювати власні разові або періодичні заходи. При цьому їх організатори матимуть можливість задати очікуваний рівень майстерності потенційних учасників, тим самим забезпечуючи якісний відбір на гру. Всі організаційні деталі можна буде обговорювати у внутрішньому чаті події, а ближче до дати проведення Vimbird нагадає про неї всім учасникам.

Але унікальність Vimbird полягає не стільки в можливості створити власний спортивний захід і заповнити його учасниками, скільки можливості цього онлайн-сервісу об’єднати тих користувачів, які не змогли знайти спортивної події за інтересом. Таким користувачам Vimbird пропонує подати ідею для заходу і в свою чергу обіцяє подбати про все інше. Як тільки в системі з’являться кілька користувачів зі схожими інтересами, Vimbird автоматично створить для них подію, щоб вони погодили інші деталі у загальному чаті і вибрали зі свого середовища організатора. Створені таким чином події особливі тим, що вони завжди належать їхнім учасникам, які можуть у будь-який момент переобрати організатора.

Сервіс у безоплатному користуванні уже з 1 липня 2016 року.

Отож, соціальна платформа, здатна згуртувати мільйони любителів активного відпочинку по всьому світу.

«Спільноті Vimbird не важливо, як давно ви займаєтеся спортом – компанія знайдеться для кожного. І фраза «Гоу грати – я створив!» буде застосовна не тільки до Dota», – зазначають творці сервісу.

Додаток у фейсбук: https://www.facebook.com/vimbird/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *