ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік хотів провезти на Львівщину півтонни контрабандних підгузків

|

Учора, 24 липня, працівники Львівської митниці ДФС вилучили у громадянина України понад 500 кг дитячих підгузків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

підгузки

Підгузки намагався ввезти в Україну мешканець Львівщини через пункт пропуску «Рава-Руська» в автомобілі  «MERCEDES-BENX SPRINTER».

«Для перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю “зелений коридор”, чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.   Під час митного контролю  цього транспортного засобу  в митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено законодавством України», – повідомляють митники.

Автомобіль було переведено зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого огляду транспортних засобів та товарів.

«Там  у салоні та багажному відділенні автомобіля було виявлено  250 упаковок дитячих підгузків. Така кількість товару перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України (ст. 374 МКУ)», – наголошується у повідомленні.

Так, громадянин України громадянин України  порушив встановлений відповідно до Митного кодексу порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю. За ознаками ст. 471 складено протокол про порушення митних правил.

Товар вартістю майже 45 тис. грн. вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *