ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП загинули два офіцери поліції

|

У місті Харков два офіцери поліції загинули у ДТП, ще троє напідпитку тікали від колег.

Про це повідомляє Українська правда“.

дтп

За даними прес-секретаря прокурора Харківської області Віти Дубовик, аварія сталася за участі автомобіля Daewoo Lanos і маршрутного автобуса I-VAN в Індустріальному районі Харкова. Загалом в  результаті ДТП постраждали чотири людини.

“Внаслідок ДТП загинули водій і пасажир Lanos – майори поліції поліцейського главку у Харківській області. Вони перебували у власному автомобілі в неробочий час”, – зазначила Дубовик.

З місця події до лікарні доправлено з багаточисельними травмами двох пасажирів легковика, водія і пасажира автобуса.

Окрім того, за даними поліції, в ніч на 24 липня 3 співробітників поліції були госпіталізовані внаслідок ДТП, коли у нетверезому стані намагалися сховатися на легковому автомобілі від переслідування колег, які патрулювали місто.

“При спробі втекти від поліції водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням і врізався в електроопору і дерево”, – повідомили у поліції. Аварія сталася на перехресті Білгородського шосе і проспекту Курчатова.

На місці події було встановлено, що у авто, яке потрапило у ДТП – чинні співробітникі поліції: водій – співробітник районного відділу поліції, двоє пасажирів – співробітники патрульної поліції. Всі троє були госпіталізовані”, – повідомили в управлінні НП.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *