ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вночі палав цукровий завод

|

Учора ввечері, 22 липня, на Львівщині сім годин гасили масштабну пожежу у цеху цукрового заводу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

12

Так, о 19:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Ходорів на вул. Чорновола.

«Пожежа виникла в будівлі цеху нефункціонуючого цукрового заводу. На момент прибуття рятувальників до місця виклику значна площа даху будівлі була охоплена вогнем. Через відсутність поблизу місця виникнення пожежі джерел водопостачання для цілей пожежогасіння, рятувальникам довелось організувати підвіз води. Воду довелось підвозити з відстані близького одного кілометра. Так, як будівля перебувала в аварійному стані, протягом всієї ліквідації пожежі для рятувальників існувала загроза руйнування та падіння будівельних конструкцій», – повідомляють рятувальники.

15

О 23:50 вогнеборцям вдалось локалізувати, та о 03:07 повністю ліквідувати пожежу даху та перекриття на площі 3 000 кв.м.

14

«Рятувальникам вдалось запобігти поширенню полум’я та врятувати від знищення 3 поруч розташовані будівлі.
До ліквідації займання залучили 56 рятувальників та 12 одиниці спецтехніки. Причини виникнення займання встановлюється. Постраждалих на пожежі немає», – зазначають у повідомленні.

13

11

Фото, відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *