ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області розшукують 17-річного юнака

|

У Львівській області розшукують 17-річного мешканця міста Соснівка, що вийшов з дому і не повернувся. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

11

Червоноградським відділом поліції ГУ НП  у Львівській області розшукуєтьсябезвісті зниклий  ЯРОШЕНКО Юрій Олександрович, 03.08.1999 року народження, котрий близько 21 години 30 хв. 17.07.2016 року вийшов ізпомешкання за адресою: Львівська область, м. Соснівка, вул. Театральна 2 кв. 15 та не повернувся.

Був одягнутий: сіра кофта із малюнком синього кольору спереду, джинсові штани світло-синього кольору, кросівки чорного кольору із білою підошвою, ззовні вигляд років 16,  зріст 170-180 см, худощавої тілобудови, обличчя овальне, очі карі, волосся середньої довжини чорного кольору, брови густі, ніс широкий, передній центральний верхній зуб відсутній на половину, а сусідній зуб жовтого кольору, губи товсті, на кісті лівої руки з зовнішньої сторони наявне татуювання у вигляді абстрактного візерунку, який переходить від середини великого пальця до зап’ястя, з внутрішньої сторони зап’ястя лівої руки містяться шрами від порізів.

12

Усіх, кому що-небудь відомо про місцеперебування вказаного  хлопця, просимо повідомити у Червоноградський відділ поліції  ГУ Національної поліції у Львівській області за телефоном  (0249) 2-24-93 або на оперативну лінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *