ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пускають з молотка сім земельних ділянок

|

Департамент архітектури та розвитку містобудування підготував перелік із семи земельних ділянок, які або права на які виставлятимуться окремими лотами на земельні торги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

земля

Загальна площа земельних ділянок майже 37 гектарів. Уже у серпні заплановано розмістити повну інформацію щодо підготованих лотів.

«Йдеться про землі несільськогосподарського призначення у Яворівському, Радехівському, Пустомитівському та Сокальському районах, права власності та оренди яких виставлять на аукціон. Цільовим призначенням цих ділянок будуть збереження та використання земель природно-заповідного фонду, а також розміщення та експлуатація будівель та споруд промислових підприємств», – наголошують у прес-службі відомства.

З інформацією про підготовлені лоти, дату та місце проведення торгів можна ознайомитися на веб-сайті облдержадміністрації та Держгеокадастру України у розділі “Земельні аукціони”.

Також зазначається, що громадяни та юридичні особи, у користуванні яких перебувають забудовані земельні ділянки, можуть викупити їх без проведення торгів. Для цього їм необхідно звернутися до розпорядника земель з клопотанням про своє бажання викупити земельні ділянки та долучити відповідний пакет документів.  Продаж земельних ділянок здійснюється за експертною грошовою оцінкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *