ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський крадій «попався» в руки патрульним, коли сів за кермо нетверезим

|

Уночі у Львові патрульні впіймали крадія-рецидивіста, коли оформляли йому «алкогольне сп’яніння» за кермом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

1

Як повідомляється,  ніч на 21 липня, в Сихівському районі міста Львова патрульні отримали виклик про допомогу від іншого екіпажу.

«Інспектори складали протокол на водія автомобіля ВАЗ 21063, який мав ознаки стану наркотичного сп’яніння. Від огляду чоловік відмовився. За певний час додатковий екіпаж поїхав, та вже через декілька сотень метрів помітив два відкритих автомобілі ВАЗ 2102 та ВАЗ 2105. Всі ознаки вказували на те, що автомобілі пограбували. Інспектори зв‘язалися з колегами, які оформляли водія у стані наркотичного сп‘яніння і ті, провівши поверхневий огляд автомобіля, виявили речі, які могли бути викрадені з згаданих транспортних засобів. Патрульні попри нічну пору дня знайшли одного з власників відкритих автомобілів, який перевірив та підтвердив, що в нього зникло запасне колесо, моторна олива та деякі запчастини»,  – повідомляють патрульні.

Потерпілий упізнав речі знайдені в раніше згаданому автомобілі. Чоловік написав заяву про крадіжку. На місце викликали слідочок-оперативну групу.

«Також в автомобілі підозрюваного згодом знайшли ножиці, кусачки,викрутки. Підозрюваний зізнався, що це він здійснив крадіжки. В автомобілі також перебували дружина та дитина водія. Правопорушник раніше судимий за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів», – додають у повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *