ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник Академії сухопутних військ проінспектував проведення командно-штабних тренувань

|

Вчора керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук відвідав один із полігонів Збройних Сил України і перевірив підготовку та хід проведення командно-штабних тренувань із управліннями бригад та батальйонів, а також готовність механізованих рот та артилерійських батарей до проведення тактичних навчань. Про це керівник академії повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

Начальник академії заслухав керівників тренувань та командирів підрозділів, особисто взяв участь у розіграші ввідних під час командно-штабних тренувань.
Також він перевірив хід проведення тактико-спеціальних занять з механізованими ротами та артилерійськими батареями, оцінив вміння підрозділів вести бій, перевірив виконання нормативів з бойової роботи на вогневих позиціях артилерії, особисто поспілкувався з військовослужбовцями, перевірив їх знання, вміння і навички в діях при озброєнні та на полі бою, вислухав проблемні питання.

2

«Не міг оминути увагою і питання розміщення, організації харчування та побуту особового складу в польовому таборі. В ході підведення підсумків визначив завдання, які необхідно виконати з метою підготовки до тактичних навчань, з покращення умов розміщення та організації побуту підрозділів. Особливо плідною була робота з керівництвом полігону. Під час круглого столу ми обговорили погляди щодо розвитку польової навчальної матеріально-технічної бази. Вважаю, такі заходи є надзвичайно корисними для наших підрозділів, адже саме на полігоні кується бойовий вишкіл війська», – написав Павло Ткачук.

3

4

6

7

Фото: Facebook Павло Ткачук

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *