ОСТАННІ НОВИНИ

Держприкордонслужба навернула в Україну понад 2000 дітей

|

У період канікул та туристичного сезону кожного року значно зростає кількість відмов у пропуску через державний кордон України дітей. Цьогоріч подібних випадків в Україні вже понад 2000. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

прикордонники

За даними відомства, відмова у пропуску неповнолітніх дітей, як правило обумовлена неналежним оформленням документів. Так, лише учора прикордонники Львівського загону у двох випадках відмовили у перетині державного кордону 3 дітям, у зв’язку з відсутністю доручення одного з батьків, а з початку року – 1310 дітям.

Також нерідко прикордонниками виявляються факти, коли громадяни надають документи які були видані з порушеннями норм чинного законодавства, як результат у 2016 року у перетині державного кордону було відмолено 725 дітям.

Держприкордонслужба, ще раз звертається до громадян відповідальніше ставитися до підготовки документів під час планування виїзду за кордон з неповнолітніми дітьми. А з переліком необхідних документів, які потрібно оформляти під час виїзду за кордон неповнолітніх дітей ви можете ознайомитися на сторінці офіційного веб-сайту Держприкордонслужби, у розділі пропуск через кордон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *