ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада звернулася до Порошенка через захмарні тарифи

|

Голови усіх депутатських фракцій Львівської облради підписали звернення щодо неприпустимості підняття тарифів на житлово-комунальні послуги для населення. Заява адресована Президенту України Петру Порошенку, Прем’єр-Міністру України Володимиру Гройсману, голові Верховної Ради України Андрію Парубію та голові Національної комісії,  що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитру Вовку. Про це повідомляє з місця події кореспондент Львівського порталу.

тарифи

Як зазначив голова Львівської облради,  на пленарних засіданнях вже кілька разів приймали низку звернень, пов’язаних із необґрунтованим підняттям цін на житлово-комунальні послуги.

«Ми не задоволені нерозумінням такої ситуації. Очевидно, діалог має вестися на більш професійному рівні і органи місцевого самоврядування мають бути до цього питання залучені», – наголосив він.

Отож, голови депутатських фракцій вирішили знову привернути увагу до цієї проблеми адресувавши звернення до центральних органів влади. Також ЛОР панує на черговому сесійному засіданні 13 вересня розглянути питання необґрунтованості підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. На це засідання депутати облради запрошують відповідальних керівників міністерств та відомств, а також народних депутатів від профільного Комітету Верховної Ради України.

Зокрема, у зверненні йдеться про те, що голови депутатських фракцій, які представлені у Львівській обласній раді висловлюють категоричну незгоду із постановою НКРЕКП від 9 червня 2016 року, відповідно до якої з 1 липня 2016 року встановлюються нові тарифи на газ та електроенергію.

«Необґрунтоване підвищення тарифів на газ та інші комунальні послуги для населення доведе простих мешканців до тотального зубожіння. Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, зокрема на газопостачання, матиме катастрофічний вплив на рівень та умови життя більшої частини населення. Очевидним є дисбаланс між доходами і життєво-необхідними витратами більшості українців», – йдеться у зверненні.

Фото: tyachivnews.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *