ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі троє парубків викрали автомобіль

|

Викрадений легковик, у салоні якого перебувало троє осіб, серед яких неповнолітній, працівники групи реагування патрульної поліції затримали біля одного із сіл Сокальського району. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

авто

До Сокальського відділення поліції 18 липня близько 2.30, надійшло повідомлення від 53-річного мешканця міста Сокаль про те, що в нього викрали припаркований неподалік його будинку автомобіль ВАЗ-21011 червоного кольору.

Щоб розшукати транспортний засіб та виявити зловмисників на місце події було негайно скеровано екіпажі працівників сектору групи реагування патрульної поліції Сокальського відділення поліції, які перекрили в’їзд  та виїзд з міста Сокаль та патрулювали навколишні населені пункти.

«На автодорозі сполученням «Жвирка – Добрячин», біля повороту в село Завишень Сокальського району, працівники поліції зупинили викрадений автомобіль. За кермом легковика перебував 19-річний раніше судимий житель Сокаля. Двоє інших чоловіків, які знаходилися в салоні, при появі правоохоронців кинулися втікати, однак були затримані працівниками поліції. Ними виявилися 23-річний мешканець Сокальського району та 15-річний учень одного із професійних ліцеїв міста Сокаль», – повідомив начальник Сокальського відділення поліції підполковник поліції Володимир Яріш.

Працівники поліції вилучили з місця події викрадений автомобіль та затримали в порядку ст.208 КПК України 19-річного чоловіка, який перебував за кермом транспортного засобу. Триває досудове розслідування.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, – карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *