ОСТАННІ НОВИНИ

У Соснівці двоє чоловіків, що разом випивали в барі, жорстоко побили один одного

|

У місті Соснівка двоє місцевих жителів після застілля травмували один одного. Чоловіки опинилися на лікарняному ліжку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

побиття

До Червоноградського відділу поліції 16 липня надійшло повідомлення від медиків Червоноградської міської лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями поступили двоє жителів міста Соснівка.

Правоохоронці встановили, що того дня обоє чоловіків розписали спиртні напої в одному із барів поблизу автовокзалу міста. Під час застілля між ними виникла сварка, яка вже на вулиці біля закладу громадського харчування, переросла у бійку, під час якої вони завдали один одному тілесні ушкодження. У 57-річного жителя Соснівки діагностовано закриту черепно-мозкову травму та забійну рану плеча, у його 19-річного знайомого – колоту рану грудної клітки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до одного року). Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *