ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завтра відкривається фотовиставка «Жінка: романтична і одержима»

|

У Львові 19 липня відкриється виставка «Жінка: романтична і одержима». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Ратушна Наталія_Буклет Жінка(перша сторінка) (1)

Цього разу в об’єктиві Наталії Ратушної – жінка. Одна жінка в різних життєвих ситуаціях, які були і які б могли відбутися. Фотохудожниця своїм об’єктивом захотіла показати такий віртуальний, вимріяний світ своєї героїні, яка завжди в пошуку і завжди оптимістично сприймає світ реальний і світ віртуальний.

Героїня Наталії Ратушної –одна із тисяч тих, хто у пориві, бажанні заробити більше грошей  подалась  у чужу країну, як і сотні, тисячі інших українок-заробітчанок, перетворивши свої мрії на добровільне ув’язнення. що обрали таку «добровільну»  долю,  демонструє одержимість і оптимізм. Ми бачимо своєрідний театр в повсякденності, в сприйнятті труднощів, у поглядах на світ, в усвідомленні себе в  цьому театрально цікавому світі, і робота уже сприймається не як головна насущність, каторжність, а щось таке, як легка фата нареченої, а труднощі, певні проблеми стають ритуальною окрасою щоденного сприйняття.

Виставка експонується в «ДЗИЗІ» , м. Львів, вул. Вірменська, 35.

Відкриття – 19 липня 2016 р.  о 18.00 год.

Довідка:

Наталія Ратушна – фотохудожниця, журналістка, член Національної спілки журналістів України (НСЖУ), автор кількох фотовиставок, зокрема, «Мандрівка до …себе», «Гіркий полин Чорнобиля»,  які експонувались у Львівському Палаці мистецтв, активна учасниця міжнародних фотовиставок. Має почесне звання члена міжнародної асоціації фотомитців “FIAF”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *