ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував набір нових акторів до театру Лесі Українки: деталі

|

Львівський театр імені Лесі Українки шукає нових акторів для співпраці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

театр

Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім. Л. Українки» (79016, м. Львів, вул. Городоцька, 36), згідно із положенням ст. 21 Закону України «Про культуру» формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу закладів культури здійснюється на конкурсній основі; відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 06.09.2013 № 851, із змінами внесеними наказом Міністерства культури України від 17.11.2014 № 991 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного художника.

Кваліфікаційні вимоги:

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр,  спеціаліст).  Післядипломна освіта в  галузі управління. Стаж роботи за професією художника не менше 3 років.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки,  список поставлених вистав, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії  з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Адреса, за якою подаються документи: 79016, м. Львів, вул. Городоцька, 36 та при можливості на електронну адресу [email protected]. Кінцевий строк прийняття документів: 05.08.2016р.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі, та вимоги щодо їх оформлення:

– заява про участь у конкурсі у довільній формі;

– особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;

– копія документа, що посвідчує особу;

– витяг з трудової книжки (за наявності);

– копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Дата і місце проведення конкурсу: 12.08.2016р.; м. Львів, вул. Городоцька, 36.

Конкурс проводиться в один день у два етапи:

– перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 12.08.2016р. о 12:00 за адресою: м. Львів вул. Городоцька, 36, Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім. Л. Українки»;

– другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу: 12.08.2016 р. о 13:00 за адресою: м. Львів вул. Городоцька, 36, Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім. Л. Українки» (початок реєстрації – о 12:30).

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Телефон для довідок: (032) 233-31-85) електронна адреса [email protected].

Додаткова інформація: Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім. Л. Українки» житлом не забезпечує.

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

артистичного персоналу

Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім.Л.Українки» (79016, м. Львів, вул.Городоцька,36) , згідно із положенням ст.21 Закону України «Про культуру» формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу закладів культури здійснюється на конкурсній основі; відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 06.09.2013 № 851, із змінами внесеними наказом Міністерства культури України від 17.11.2014 № 991 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  1. Артист вищої категорії.

Кваліфікаційні вимоги.

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст)та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) I категорії не менше 3 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги.

Яскрава творча індивідуальність; висока професійна майстерність; вільне володіння елементами внутрішньої та зовнішньої техніки акторської майстерності; виконання відповідальних, у тому числі головних ролей у виставах театру; широке визнання публіки.

  1. Артист I категорії

Кваліфікаційні вимоги.

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги.

Яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру.

  1. Артист ІI категорії

Кваліфікаційні вимоги.

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги.

Встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; виконання ролей у виставах.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Для творчого іспиту просимо підготувати:

-монолог;

-вірш;

-байку;

-пісню;

-танець.

Адреса, за якою подаються документи: 79016, м. Львів, вул.Городоцька,36 та при можливості на електронну адресу [email protected]. Кінцевий строк прийняття документів: 11.08.2016р.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі, та вимоги щодо їх оформлення:

– заява про участь у конкурсі у довільній формі;

– особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;

– копія документа, що посвідчує особу;

– витяг з трудової книжки (за наявності);

– копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Дата і місце проведення конкурсу: 25.08.2016р.; м.Львів, вул.Городоцька,36.

Конкурс проводиться в один день у два етапи:

– перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 25.08.2016р. о 12:00 за адресою: м.Львів вул.Городоцька,36, Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім.Л.Українки»;

– другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу: 25.08.2016 р. о 13:00 за адресою: м.Львів вул.Городоцька,36, Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім.Л.Українки» (початок реєстрації – о 12:30).

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Телефон для довідок: (032) 233-31-85) електронна адреса [email protected].

Додаткова інформація: Комунальна установа «Львівський драматичний театр ім.Л.Українки» житлом не забезпечує.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *