ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні знайшли заблукалого малюка і пропалу безвісти дівчинку

Ярослав Сиваківський, Львівський портал

|

Патрульні за добу знайшли двох неповнолітніх. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

111

Так, на вулиці Кульпарківський вчора близької 20 год. патрульні помітили хлопчика 3-4 років без батьків. Інспектори обстежили територію, опитали перехожих.”На жаль, про хлопчика ніхто нічого не знав. Фотографію хлопця передали в орієнтування. Невдовзі до полісменів зателефонував дільничний з вулиці Петлюри і повідомив, що дитину розшукує бабуся. Тож, вже за півгодини дитина була з рідними. 60-річна жінка розповіла, що онук відійшов від неї, коли та купувала продукти в магазині”, – йдеться у повідомленні. Бабуся була у шоковому стані. Інспектори провели профілактичну бесіду з жінкою.

2

 

Також сьогодні під ранок до патрульних надійшов виклик, що у скверику на проспекті Свободи сидить дівчинка 13 років. Інспектори дізналися від дівчини її особисті дані. З’ясувалося, що неповнолітня перебуває у розшуку, як безвісти зникла. Патрульні передали її працівникам відділу поліції.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *