ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть творити ідеї на велосипедах

|

У Львові активістів та небайдужих львів’ян запрошують взяти участь у проекті «Великоідейне літо»: дослідити місцеві рішення, як локальні громади та культурні осередки в різних районах Львова формують середовище довкола себе. Про це у соцмережах повідомили організатори заходу, передає Львівський портал.

погода

«Велика Ідея їде до Львова! Ми вирішили влітку відвідати улюблені міста із сильними та активними громадянами та ініціювали проект “Великоідейне літо” – можливість спілкуватися та ділитися знаннями та досвідом, пересуваючись містом велосипедами.

Протягом 2-х днів нас чекає цікаве спілкування, оволодіння знаннями та тонкощами підготовки міських проектів для програм Інституту Міста чи перед подачею на Спільнокошт, взаємодія у дії та співпосилення ініціатив одне одного – аби разом змінювати міське середовище, гуртувати мешканців для забезпечення комфортного проживання та розвитку свого міста та його районів. Бери ровер та долучайся для корисної прогулянки рідним містом!», – наголошують оргіназатори заходу.

17 липня, неділя.

Цілий день з 12:00 до 20:00 передбачено розробку велодослідження активних громад. За допомогою різних ініціатив та локацій, намагатимуться дослідити, яким чином можна покращити простір довкола себе, залучати місцевих жителів, створювати культурні осередки та взаємодіяти для сталого існування міста.

Програму маршруту та зустрічей і розмов буде опубліковано у події та розіслано всім зареєстрованим.

Реєстрація: http://goo.gl/forms/HwhefedIbJdKEn1S2

«О 18:00 в цей день запрошуємо усіх активних жителів на соціальний флеш-моб як перфоманс у формі інтерактивної гри, що має довести – ти маєш вплив на суспільство, частина цілого формує ціле», – зазначають організатори події.

Детальніше: https://goo.gl/hwxzL6

Участь безкоштовна.

18 липня, понеділок.

18:00 – 19:10 Підготовка та реалізація проектів: досвід та рекомендації від команди Інституту міста.

Як перетворити свою ідею у повноцінний проект, де шукати фінансування та як виглядає процес реалізації проекту на прикладах проектів Інституту міста. Лектор – Анастасія Загайна.

19:20 – 21:00 Майстерня Спільнокошту: краудфандинг як інструмент взаємодії зі спільнотою та посилення проектів. Приклади успішних рішень для міста, фондованих Спільнокоштом, поради та надбання. Лектори – Ольга Логвиновська та Ден Бортніков.

Місце: Медіатека, кінозал.

Реєстрація: http://goo.gl/forms/ML1wDeZc25NbHRVO2

Вартість: «плати, скільки хочеш» («paywhatyouwant») – учасники мають змогу самостійно оцінити вартість отриманих знань.

Фото: stezhkamu.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *