Турок незаконно намагався пробратися до Польщі через кордон Львівщини

|

На Львівщині затримали турка, який замість відвідування знайомої незаконно пробирався в Польщу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

1

 

Завдяки своєчасному обміну інформацією між прикордонними підрозділами на Львівщині був затриманий громадянин Туреччини. Чоловік намагався незаконно потрапити в Польщу, при цьому вигадуючи різні причини свого перебування в прикордонні.

Здійснюючи системні заходи направлені на протидію нелегальній міграції на державному кордоні прикордонники одного з підрозділів Львівського загону виявили в прикордонні іноземця. Про його переміщення відразу було поінформовано сусідній підрозділ, прикордонники якого невдовзі зупинили чоловіка поблизу населеного пункту Грушів.

З’ясувалося, що він є громадянином Туреччини та прибув в Україну авіарейсом до аеропорту «Львів», при собі чоловік також мав квиток на зворотній рейс до Стамбулу. Під час опитування іноземець заявив, що прямує до своєї дівчини, яка проживає в одному з населених пунктів поряд. Після перевірки громадянин продовжив свій рух, тільки вже під прихованим спостереженням прикордонників. Невдовзі чоловіка затримали на підступах до кордону з Польщею, до якого він не дістався кількасот метрів. Цього разу затриманий зізнався, що планував потрапити в сусідню країну.

На громадянина складено адміністративні документи за спробу незаконного перетину державного кордону.

Фото: прикордонники

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *