ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп зі Львівщини потрапив до російського списку міжнародних терористів

|

Нардеп зі Львівщини, голова підкомітету з питань державної безпеки Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Андрій Левус опинився у списку міжнародних терористів Кремля. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

За словами нардепа, російська служба фінансового моніторингу на днях внесла його до списку осіб щодо яких є свідчення причетності до «екстремізму та тероризму.

1

«В чому звинувачують? Нічого нового – Майдан, придушення «русской вєсни», 2 травня в Одесі, АТО. За такими ознаками Кремль може внести до своїх смішних списків понад мільйон українців, які активно підтримували Революцію і Визвольну Війну. Це не вперше вони проти мене щось ініціюють – кілька справ в Слідчому комітеті РФ, федеральний розшук, «трибунали Л/ДНР»… Але історія все поставить на свої місця й реалізовано буде лише один список – список української справедливості, список покарання московських окупантів і доморощених колаборантів. До Гааги попадуть одиниці і вони вважатимуть це великим щастям», – наголосив Андрій Левус.

Фото: соцмережі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *