ОСТАННІ НОВИНИ

Гучне затримання хабарника із «Західукргеології». Подробиці

|

Учора на «гарячому» при одержанні 1,5 млн грн хабара затримано заступника директора дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України» «Західукргеологія» Державної служби геології і надр. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

хабар

Зазначимо, що в червні поточного року до правоохоронних органів звернулася громадянка із заявою щодо вимагання у неї заступником директора дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України» «Західукргеологія» Державної служби геології і надр гр. М. неправомірної вигоди в сумі трьох мільйонів гривень за виготовлення та погодження документації на розробку газового родовища з подальшим сприянням у видачі спеціального дозволу на користування надрами.

За цим фактом слідче управління Нацполіції зареєстровано кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування. Процесуальне керівництво у ньому доручено здійснювати виконувачу обов’язків начальника відділу прокуратури Львівської області. Одразу правоохоронці спільно з процесуальним керівником прокуратури розпочали проведення відповідних негласних слідчих (розшукових) дій.

Відтак вчора близько 12 годині дня заступника директора дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України» «Західукргеологія» затримали в його службовому кабінеті (за адресою м. Львів, площа Міцкевича, 8) при одержанні частини обумовленої суми неправомірної вигоди, а саме 1,5 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, проводяться обшуки, в тому числі за місцем проживання затриманого.

Як повідомляв Львівський портал, у Львівській області на хабарі в 1,5 млн грн попався чиновник.

Фото: dt.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *