ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник на Варшавській має з радістю впустити до себе перевірку, – ЛМР

|

Забудовник на Варшавській – Сосновій не впускає Інспекцію Архбудконтролю на свою територію, тим самим не хоче підтвердити наявність у нього усіх документів. Про це 13 липня під час брифінгу повідомила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, передає, кореспондент Львівського порталу із місця події.

97

За її словами, забудовник заявляє, що має усі технічні дозволи і необхідні для будівництва документи.

«Коли компанія викладає на сайтах усі документи і стверджує, що в неї наявні всі дозволи на проведення будівельних робіт, то вона лукавить. Станом на сьогодні є договір оренди земельної ділянки, який оскаржується в суді. Є припис обласної Інспекції Архбудконтролю про зупинення проведення будівельних робіт. Представники компанії двічі не пустили представників Інспекції на територію. Якщо компанії нема чого боятись, якщо отримані усі технічні умови, то вона має з радістю запросити Інспекцію і показати документи», – заявила вона.

Також Г. Пайонкевич повідомила, що зараз на території школи, де розташована частина забудови, невідомі особи розкинули наметове містечко.

«Люди бояться ходити територією школи»,- додала вона.

Раніше повідомлялося, що забудовник виклав усі документи та дозволи у мережу: Конфлікт на Варшавській – де шукати істину?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *