ОСТАННІ НОВИНИ

Ворожка виманила у двох львів’ян валюту та золото

|

У Львові за добу двоє осіб стало «жертвами» ворожки. Шахрайка заволоділа коштами та ювелірними виробами громадян, яким обіцяла поворожити. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ворожка

До Залізничного відділу поліції 12 липня надійшло дві заяви від жителів Львова, які стали жертвами шахрайства.

30-річна безробітна львів’янка повідомила, що 12 липня у період часу з 12.30 до 15.30, невідома жінка обіцяючи поворожити шахрайським способом заволоділа її коштами в сумі 2000 доларів США та 140 євро.

Цього ж дня, жертвою шахрайства став 37-річний львів’янин, інженер одного з підприємств. Чоловік повідомив, що у період з 16.00 до 17.00, невідома жінка обіцяючи йому поворожити шахрайським способом заволоділа його грошима в сумі 70 доларів США, 1300 польських злотих та золотими прикрасами  загальною вагою 30 грам. Сума збитків встановлюється.

Ошукані громадяни звернулися із заявами в поліцію.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Злочин карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Працівники поліції встановлюють осіб причетних до скоєння шахрайств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *