ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові День Незалежності України святкуватимуть запальними танцями

|

Цьогоріч влітку Львів прийме фестиваль – 1stInternational Ukrainian Dance & Culture Festival (1-ий Міжнародний Фестиваль Українського Танцю та Культури). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

фест

Колективи українського танцю та пісні зустрінуться на одній сцені, щоби відсвяткувати важливі дати в українській історії – 25 років Незалежності України та 125 років від початку українського еміграційного руху.

Фестиваль буде проходити у Львові 15-18 липня 2016 року.

У програмі Фестивалю заплановано:

16 липня: 

17:00-19:00 – виступ учасників Фестивалю на сцені на пл. Ринок;

17 липня: 

11:30-13:00 – урочисте покладання квітів біля пам’ятника Тарасу Шевченко та героям Майдану та АТО на відзначення 25-ої річниці Незалежності України та 125-ої річниці еміграції українців за кордон (зокрема до Канади, США, Австралії);

16:00-19:00 – конкурсна програма Фестивалю, виступи учасників на сцені у Шевченківському Гаю;

19:00-21:00 – спільний концерт гуртів «Бурдон» (Львів, Україна) та «Tyt I Tam» (Саскатун, Канада) на сцені на пл. Ринок;

18 липня: 

19:00-21:30 – гала концерт Фестивалю в театрі ім. Марії Заньковецької.

В рамках Фестивалю також заплановано ряд майстер-класів з українського танцю та співу для колективів-учасників.

Учасники Фестивалю – колективи українського танцю: Вітер (Едмонтон, Канада), Атабаска (Атабаска, Канада), Поділля (Манчестер, Велика Британія), Брати Козаки (Мельбурн, Австралія), Славутич (Кременчук, Україна).

Приймає – Ансамбль Юність (Львів, Україна).

Фестиваль організовують: компанія «Чудо-Тур» (Львів, Україна), спільнота Ukrainian Dance World, компанія Cobblestone Freeway Tours (Едмонтон, Канада), NadiyaArtAgency (Едмонтон, Канада) та Заслужений ансамбль танцю України «Юність» (Львів, Україна).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *