ОСТАННІ НОВИНИ

Працівниці Укрпошти відбили два розбійні напади

|

Днями сталося два розбійних напади на відділення поштового зв’язку Києва, що розташовані неподалік одне від одного. Злочинець у масці із застосуванням вогнепальної зброї та димових шашок намагався пограбувати поштові відділення. Проте несподівано для себе нападник зустрів рішучий опір з боку чотирьох жінок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрпошти».

99

Мужніх жінок, які працюють у відділеннях «Укрпошти» і відбили озброєний напад вже відзначило керівництво.

«Я хочу подякувати нашим сміливим працівницям: Ганні Зоренко, Людмилі Жаркій, Марії Мозговій та Лідії Данільчук – завдяки рішучим та сміливим діям яких було попереджено скоєння злочину. Працівниці «Укрпошти», ризикуючи власним життям, боронили майно підприємства та захищали відвідувачів. Ми пишаємося нашими співробітницями. Хочу відзначити їхній високий професіоналізм, особисту відповідальність та чіткі дії, завдяки яким вдалося уникнути збитків підприємству. Водночас наголошую, що людське життя є для нас найвищою цінністю, тому ризик завжди має бути виправданим та адекватним ситуації», – зазначив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

За проявлену мужність героїнь нагородили цінними подарунками.

Зараз правоохоронні органи проводять оперативно-слідчі дії, а Київська міська дирекція «Укрпошти» – службове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *