ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік, позбавлений прав на 10 років, знову сів за кермо «під шафе»

|

Біля Львова чоловік, позбавлений колись прав на 10 років, знову їхав за кермом у нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Сьогодні, 13 липня, уночі патрулюючи на автодорозі Львів – Шегині, інспектори побачили, як двоє осіб, які стояли біля автомобіля ВАЗ 2109, помітивши екіпаж, швидко сіли в авто і поїхали у протилежному напрямку.

«Патрульні вирішили перевірити згаданий транспортний засіб. Водій, не увімкнувши світловий покажчик повороту, повернув до магазину. Чоловік вибіг з авто і побіг у торговий заклад. На вимогу поліцейських залишатися біля автомобіля не реагував. Він не мав при собі жодних документів і перебував з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння», – повідомляють патрульні.

Водія доставили до Мостиського відділу поліції, де з‘ясували, що 32 річний чоловік мав 41 привід до поліції та позбавлений прав керування до 2024 року. Громадянин відмовився від проходження огляду на стан сп‘яніння. Патрульні винесли постанову за порушення правил дорожнього руху,за керування автомобілем, будучи позбавленим прав та протокол за керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *