ОСТАННІ НОВИНИ

В області удосконалюють систему оповіщення населення

|

На Львівщині продовжують реалізовувати програму з удосконалення систем оповіщення населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій. У рамках цієї програми департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА налагодив співпрацю із науково-виробничим підприємством «Електроприлад». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

оповіщення населення

Зазначимо, «Електроприлад» є одним із провідних підприємств у галузі виробництва устаткування аварійного оповіщення, озвучування, проводового мовлення, гучномовного та спеціального зв’язку.

«Успішним прикладом створення місцевих систем оповіщення є виконання робіт з впровадження гучномовного обладнання в селі Рясне-Руська Яворівського району, містах Новояворівськ і Мостиська» – акцентував т.в.о директора департаменту Олександр Харчук.

За його словами, цьогоріч обласну програму реалізовують у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді, а також в Мостиському, Миколаївському, Золочівському, Жовківському, Буському, Жидачівському та Сколівському районах.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *