ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці закликають мешканців Львівщини здавати нелегальну зброю

|

У липні правоохоронці у Львові та області проводять другий етап місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухових матеріалів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

зброя

Від початку місяця мешканці Львова та області здали в органи внутрішніх справ 44 одиниці зброї:

– нарізної армійських взірців – 21 од.;

– мисливської гладкоствольної – 23 од., у тому числі зареєстрованої – 18 од.;

– спеціальних засобів – 14 од.;

– газових пістолетів, револьверів – 11 од.;

– пристроїв травматичної дії – 3 од., усі зареєстровані.

«Хочу ще раз нагадати усім мешканцям, котрі мають у своєму розпорядженні незареєстровану мисливську зброю – якщо ви добровільно здасте її у органи внутрішніх справ, ви уникнете відповідальності за її незаконне зберігання, а також отримаєте можливість зареєструвати цю зброю та користуватись нею на законних підставах. Є різні випадки – інколи власники зброї помирають і спадкоємці приносять рушниці, які були зареєстровані на них, або інші випадки – ми розглядаємо усі заяви і якщо люди виявляють бажання зареєструвати таку зброю на своє ім’я, ми йдемо назустріч», – розповів начальник дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Віктор Катерина.

Нагадаємо, другий етап місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухових матеріалів на Львівщині триватиме до кінця липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *