ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська поліція шукає водія-утікача, що наїхав на дитину

|

У Львові та області розшукують водія-утікача, який наїхав на 14-рчну дівчину у селі Муроване. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

дтп

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 липня о 21.15 на вулиці Шевченка у селі Муроване Пустомитівського району. Водій, особу якого встановлюють правоохоронці, скоїв наїзд на 14-річну дівчину-пішохода і з місця події втік. Постраждалу жительку села Муроване госпіталізовано в реанімаційне відділення дитячої лікарні Львова.

«За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років)», – повідомляють у поліції.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців цієї автопригоди, а також усіх, хто має будь-яку інформацію про водія-втікача, телефонуйте на 102 або доПустомитівського відділення поліції  – (230) 4-13-56.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *